2010 m. spalio 16 d., šeštadienis

Nauji vėjai


Nutariau šiek tiek pasikeisti. Man visad patiko netaisyklingų, negražuoliškų, stilizuotų bruožų lėlės. Todėl po truputį nusprendžiau link to eiti. Tai, ką kūriau, man pačiai labai patiko... patiko lipdyti kitaip nei visada, patiko dažyti kitaip nei visada, patiko tai, kad jau nuo pat pradžių įsivaizdavau, kaip lėlė turi atrodyti! Ji dar nebaigta (bet jau beveik), todėl įdedu tik truputį jos. Šiandien buvo viena iš tų gražių saulėtų rudeniškų dienų, kurių kasdien bus vis mažiau... Todėl nusprendžiau dar ja pasidžiaugti :)
O dar norėjau pasakyti, kad nusprendžiau savo lėles parodyti ir pasaliui, todėl susikūriau savo puslapėlį Etsy'je. Nedrąsu :)
Labanakt ir iki greito :)

4 komentarai:

  1. bet tau gerai gaunasi stilizuoti lėliu veidukus, ilgai žiūrėjau kas ir kaip sustilizuota. Man irgi patinka tokios stilizuotos, ir jos man gražios. Aš taip pat galvoju atrasti savo stilizaciją, bet man kol kas nelabai pavyksta, noriu ilgesne nosimi nulipdyti, bet vistiek netokia ji ilga gaunasi, o va tau ir ankstesnės ir dabartinė gavosi savitai ir man labai gražios

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Vilmut! Dar nežinau, ar tolimesnės mano lėlės ir bus tokios, bet tobulėjimui oi dar kur yra...bet man patinka atrasti kažką naujo :) Eksperimentai ;)

    AtsakytiPanaikinti

Lankytojai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails